Çaji nga "mustaqet" e misrit ndikon te infeksionet e veshkave dhe fshikëzës së tëmthit

Në kohët e fundit misri po kultivohet me të madhe. Një pjesë e tyre, "mustaqet" apo "flokët", janë shumë të dobishme.

Duhet hequr këtë pjesë dhe ta thajmë në të ftohtë. Ky çaj ndihmon te organet urinave, parandalon formimin e gurëve në veshka, te grumbullimi i ujit përreth zemrës, e po ashtu ndikon mirë dhe te infeksionet në veshka, fshikëzës, gihtit dhe reumës.

Mënyra e përdorimit

Përgatitja e çajit: Me majën e lugës një lugë të flokëve të thara të misrit përzieni me 1/4 e ujit të ngrohtë. E lini të qëndrojë për një kohë të shkurtë, nuk e ëmbëltoni.
 

Të fundit

Ju rekomandojmë

Mundësi për punë praktike me pagesë për të diplomuarit në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë – FBV

Në kuadër të “Professional Placement Program”, zyrtarisht është hapur thirrja për aplikim e grupit të dytë për ...

Prezantohet ngarkuesi i JCB, “Farm Master 435S”

Kompania “JCB Agriculture” sapo ka lansuar vesionin e ri të ngarkuesit të saj me rrita me performansë të lartë për të ...

Mbështetësit

Partnerët