Drithërat

Drithërat integrale përshpejtojnë metabolizmin

Në mënyrë që të humbni në peshë, nevojitet që pos ushtrimeve ta për-shpejtoni metabolizmin, e drithërat integrale ...

Maja e birrës për trup dhe shpirt të fortë

Produkti është tërësisht natyror dhe nuk i bën dëm organizmit tuaj, sikur preparatet tjera të fuqishme për të cilat ...

Adhuruesit e birrës do të jenë të lumtur, kur ta kuptojnë sa ju mbron

Tash në grupin e flavanoideve që ndikojnë mirë në punën e zemrës, ndihmojnë në shërimin e kancerit dhe ...

Rezervat shtetërore të grurit, vetëm për 20 ditë

Që nga fundi i vitit 2012, Kosova ka rezervat shtetërore, sidomos produkte ushqimore, me një vlerë buxhetore vjetore deri...

Pini birrë, parandaloni diabetin

Birra është një ndër pijet më të preferuara dhe më të vjetra të botës, por mbase jo të gjithë mund t'i njihni ...

Mulliri 400 vjeçar i Deçanit që bluan edhe sot (VIDEO)

Nën këtë çati të vjetër fshihet një histori e largët. Rreth 400 vite më parë në këtë vend filloi të rrotullohet...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët