Drithërat

Arrat mund të jenë më të dobishme se statinet

Mjekët pohojnë se pacientëve duhet t'ju bëhet me dije se ushqimet e shëndetshme mund të ofrojnë për-fitimet e ...

Gruri zvogëlon gurët në idhcë

Një nga drithërat më të përhapura, gruri, por vlerës ushqyese që posedon ofron edhe atë shëruese. Në mënyrë të ...

Çelësi për jetëgjatësi? Një tas qull me drithëra

Një tas i vogël me qull, për çdo ditë, do të mund të ishte çelësi për një jetë të gjatë dhe të shëndetshme, ...

Filizat e grurit kundër depresionit

Filizat e grurit janë përlot me enzima të çmuara, vitamina dhe mikroelemente...

Lagështia ia përgjysmoi sipërfaqet me grurë

Lagështia e cila ka mbretëruar në vendin tonë gjatë këtij viti përveç që ka ulur rendimentet e kulturave dhe ka bër...

8 përfitimet nga birra

Kjo pije e ul rrezikun e sëmundjeve të zemrës, ndikon pozitivisht në funksionimin e veshkave, forcon eshtrat, heq ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët