Peshku pengon paraqitjen e njollave në lëkurë

Mishi i peshkut përmban acide omega 3-yndyrore, të cilat janë miku më i mirë i lëkurës së thatë. Këto acide e zbusin edhe psoriazën (sëmundje e lëkurës) dhe pengojnë paraqitjen e njollave në lëkurë.

Peshku i konservuar është po aq efektiv sa peshku i freskët, por gjithsesi se më shumë preferohet peshku i freskët, pasi ka sasi më të madhe të acideve yndyrore omega 3. Edhe shumë studime të mëhershme kanë nxjerrë në pah të mirat nga konsumimi i peshkut, që përfshijnë edhe zbutjen e problemeve me nyjat, luftimin e tumoreve dhe gjendjen e përgjithshme psikofizike.

Personat, të cilët së paku tre herë në javë han mish peshku, janë për 40 për qind më të mbrojtur nga sëmundjet e përmendura më lart, ndërsa edhe lëkura juaj do të jetë më e shëndetshme dhe më e ndritshme.
 

Të fundit

Ju rekomandojmë

Mundësi për punë praktike me pagesë për të diplomuarit në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë – FBV

Në kuadër të “Professional Placement Program”, zyrtarisht është hapur thirrja për aplikim e grupit të dytë për ...

Prezantohet ngarkuesi i JCB, “Farm Master 435S”

Kompania “JCB Agriculture” sapo ka lansuar vesionin e ri të ngarkuesit të saj me rrita me performansë të lartë për të ...

Mbështetësit

Partnerët