Blegtoria

Peshkataria dhe Akuakultura ne Kosovë

Kultivimi i peshkut është veprimtari mjaftë e rëndësishme dhe shumë profitabile e cila është duke u zhvilluar në ...

Bletaria në Kosovë

Kosova ka kushte të përshtatshme për zhvillimin e bletarisë të tilla si klima, relievi dhe numri i madh i bimëve mjalt...

Fakti për djathin që do t'ju befasojë

Hulumtimet kanë treguar se konsumimi i djathit do të mund t'ju ndihmonte personave që dëshirojnë të humbin në pesh...

Kali i racës Anglo-Arabe

Kali i racës Anglo-Arabe është i dashur, bujar, inteligjent, i bindur, i gjallë deri edhe nervoz, i pavëmendshëm...

Djathi i fortё parandalon paraqitjen e kariesit

Njё pjesё e djathir tё fortё falё pёrbёrsve tё tij neutralizon acidin nё dhёmbё dhe e rrit prodhimin e pёshtymёs...

Luftojeni kohen me kos

Specialistë të dietologjisë kanë zbuluar se kosi është një ndihmës i mirë në luftën kundër gripit, ftohjes dhe ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët