Blegtoria

Pse pas ushtrimeve është mirë të pini qumësht

Ekspertët nga Britania e Madhe kanë zbuluar se pas ushtrimeve intensive më së miri është të pini qumësht. Në ...

Përse qumështi i dhisë është kaq i shëndetshëm

Qumështi dhisë forcon imunitetin, mbron nga kanceri, është i pasur me minerale dhe me vitamina, ndikon si sedativ natyral...

Pastrimi (dezinfektimi) i shtallës së lopëve

Një menaxhim efikas i fermave blegtorale nuk është i plotë pa një strehim të planifikuar mirë, të pastër dhe të pë...

Veza, më e pasura me proteina

Ne zakonisht konsumojmë mish, peshk, vezë, djathë, qumësht dhe bishtajore të thata për të marrë sa më shumë ...

Kosova licencon “gjelin këndimgjatë”

Adhuruesit kosovar të gjelave, kanë arsye t’i gëzohen një vendimi të nxjerrë nga Ministria e Ambientit dhe ...

Filloj repelimi i kafshëve kundër rriqrave në Malishevë

Sot Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë Valdet Gjinovci monitoroj për së afërmi, fillimin ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët