VIPA

Agro

Vlerat e mëdha ushqyese të qumështit

Një studim i zhvilluar nga Universiteti i Tennessee mbi produktet e qumështit ka dale ne konkluzion se qumeshti dhe nenproduktet...

Makineritë

Steiger dhe Quadtrac, traktorët më të fuqishëm në botë

Traktorët e serisë 2014 të Case IH, ata Steiger dhe Quadtrac, përfshijnë Quadtrac 540, Quadtrac 580 dhe atë më të ...

Raiffeisen Bank

Mbrohuni nga...

Pneumonitë tek kafshët

Me pneumoni do të kuptojmë pezmatimin e alveolave si dh embushjen e tyre me eksudat. Shkaqet e pneumonive janë të njëjta me ...

Këshillohu si të...

Hiri i mollës (Podosphaera leucotricha)

Hiri është sëmundje e përhapur në pemishte, i cili prek në shkallë të lartë disa varietete të ndjeshme të mollëve, q...

Shteti për fermerin

EUROLONA
KEP

Kopshti im

Pishina për kopshtin tuaj

Për kopshtet me hapësira të mëdha, pishinat janë shumë të preferuara dhe lehtë për tu ndërtuar. Në vazhdim do të ju ...

Parashikimi i motit

Parashikimi i motit në Kosovë

Të dashur fermerë, në këtë hapësirë mund të gjeni parashikimin e motit për Kosovë për ditën e sotme dhe ditët në ...

Turizmi rural

Burimi i lumit Konjushka

Burimi i lumit Konjushka gjendet në gropën e Konjushkës dhe në rrënjë të Majes së Zezë. Ky lum derdhet në Bistricën e ...

Lajmi i fundit

IADK përkrah gratë kryefamiljare në Drenas

IADK në bashkëpunim me Komunën e Drenasit, respektivisht Drejtorinë e bujqësisë dhe zhvillimit ekonomik, kanë përkrahur ...

Mbështetësit

Partnerët